top of page

*LGBTQ+ friendly service* Gepersonaliseerde juwelen voor élk liefdesverhaal

Bijgewerkt op: 21 mei

Welkom op mijn blog 'Het Woud Van Goud'. Mijn naam is Brenda Kestemont, en ik ben een gepassioneerde goudsmid gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde en betekenisvolle juwelen. Ik haal mijn blog na jaren stilte even van onder 't stof voor #IDAHOT2024.


IDAHOT staat voor de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, en Transfobie, en wordt jaarlijks gevierd op 17 mei. Het is een dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de strijd tegen discriminatie en geweld gericht tegen de LGBTQ+ gemeenschap, en waarbij we liefde, respect en acceptatie promoten.


Een foto van edelstenen met alle kleuren van de regenboog (paars, blauw, groen, geel, oranje en rood). Amethist, saffier, toermalijn, citrine en robijn.
Regenboog van edelsteentjes (Saffier, Citrine, Amethyst, Robijn, Peridot, Toermalijn,..)Hier is écht iedereen welkom.


In mijn atelier is iedereen welkom, ongeacht geaardheid, afkomst of huidskleur. Ik geloof dat iedereen recht heeft op dezelfde warme, respectvolle en persoonlijke service - die ik hoog in het vaandel draag. Hier is diversiteit niet alleen geaccepteerd, maar wordt het ook aangemoedigd en gevierd 🎉.Een veilige en respectvolle omgeving.


Het uitkiezen en/of ontwerpen van een trouw- of verlovingsring is een intieme en betekenisvolle ervaring. Meestal is het ook een once in a lifetime gebeurtenis. Ik begrijp hoe belangrijk het is dat je je op je gemak voelt en 100% jezelf kan zijn tijdens dit proces.


Daarom zorg ik er graag voor dat mijn atelier een veilige haven is waar je vrijuit kunt praten over jouw wensen en ideeën. Geen opgetrokken wenkbrauwen hier, enkel een open geest en een luisterend oor.Vakmanschap en betekenisvolle creaties.


In mijn werkwijze staat laagdrempelig contact en persoonlijke aandacht centraal, en voor mijn juwelen stel ik duurzaamheid en kwaliteit voorop.


Elk juweel wordt in eigen atelier gemaakt en is uniek, net zoals de mensen die ze dragen. Of je nu een traditioneel ontwerp wilt of iets dat volledig buiten de gebaande paden valt, ik luister naar je wensen, ideeën en verwachtingen.

We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen mooi is, maar ook een diepere betekenis heeft die jullie liefde en identiteit weerspiegelt.Celebrating love in all its forms


De liefde is zo divers en veelzijdig, en ik voel me werkelijk vereerd om deel uit te mogen maken van het creëren van verlovings- en trouwringen die al deze prachtige variëteiten vieren 🥰.


Of je nu hetero, homo, bi, trans of non-binair bent, of als je juist geen boodschap hebt aan al die labels, één ding is zeker: jullie liefde is bijzonder en verdient het om gevierd te worden. En daar help ik graag bij!


Ik ben steeds benieuwd naar jullie unieke liefdesverhaal en begeleid jullie graag naar een ontwerp dat jullie verbondenheid symboliseert.
Hier zijn enkele woorden van dankbare koppels die hun liefde hebben gevierd met juwelen van mijn hand:


"Brenda heeft ons perfect begrepen en heeft ringen gemaakt die onze liefde en persoonlijkheden weerspiegelt. We voelden ons welkom en gerespecteerd gedurende het hele proces." - Tom & Arthur

"Hey Brenda, we willen je nogmaals bedanken voor de vlotte afspraken en prachtige ringen. We zijn super tevreden over het resultaat en het schattige doosje, merci ☺️. Groetjes, Kelly en Karen"Ik sta steeds paraat om die liefde om te zetten in een prachtig, tastbaar juweel dat jullie voor altijd zullen koesteren. Of je nu op zoek bent naar een trouwring, een verlovingsring of een ander gepersonaliseerd sieraad, weet dat je hier altijd welkom bent en met respect en aandacht geholpen zult worden.liefs,

Brenda
74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


DSC04709.jpg

HET WOUD VAN GOUD

mijn blog

bottom of page