top of page

MAATWERK

op afspraak

SoulStudio Brenda Kestemont-74.jpg

1

Voor we van start gaan mag je je volop laten inspireren door mijn portfolio. Neem ook zeker eens een kijkje op mijn Instagram pagina.

2

 Nu je hoofd boordevol ideeën zit, maak je best een afspraak zodat we deze samen kunnen uitwerken.

 

Stuur me gerust vooraf een mailtje met jouw vragen en/of inspiratie alvorens een afspraak in te plannen.

3

Tijdens onze afspraak leggen we jouw ideeën en mijn expertise samen op tafel. Dit is de ideale cocktail voor jouw uniek en persoonlijk ontwerp.

4

Hierna volgt een vrijblijvende offerte.
Wanneer jij goedkeurt ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag. 

Wil jij jouw ...

VEREEUWIGEN

Herinneringen

Afstuderen, een promotie, een carrièreswitch,... . Het zijn prestaties waar we trots op zijn. Het zijn momenten van persoonlijke groei die ons leven vorm geven.

 

Verjaardagen, jubilea, een zwangerschap, ... Het zijn grote mijlpalen in een mensenleven. Het is vaak pas op deze momenten dat we de tijd nemen om stil te staan bij wat we al verwezenlijkt hebben. 

Door mijlpalen te vereeuwigen met een juweel gaan onze prestaties en ervaringen niet zomaar verloren in de grote brij aan herinneringen maar worden het tastbare ankerpunten in ons leven. 

DSC07966-2.jpg
DSC07340.jpg
DSC08003.jpg
DSC07685-3.jpg

TASTBAAR MAKEN

Verbintenissen

Juwelen maken emotionele verbintenissen tussen mensen fysiek en tastbaar. Sommige gevoelens zijn zo  sterk, zoals de liefde van een moeder voor haar kind, dat we ze willen veruitwendigen.

 

Een persoonlijk juweel is een manier om iemand te vertellen dat je ze graag ziet.

 

Een liefdes- of verlovingsring bevat een grotere boodschap dan het verzoek tot een groot feest. Met het geven van een gepersonaliseerd juweel spreek je liefde, een verbintenis of belofte uit. 

Overleden dierbaren

GEDENKEN

Een juweel creëert een tastbare herinnering aan de persoon die we zo ontzettend graag gezien hebben. Wanneer we iemand verliezen zijn er maar weinig dingen die troost kunnen bieden.

 

Een (as)juweel  biedt steun, vult een zekere leegte en helpt ons waardevolle herinneringen koesteren.

Veelgestelde vragen

bottom of page