top of page
481306.jpg
Untitled_Artwork 14.PNG
SFEER.jpg

't verhaal achter deze collectie?

Ik hou van het contact met klanten, om betrokken te zijn bij persoonlijke gelegenheden zoals het plannen van een huwelijksaanzoek, het uitkiezen van trouwringen, maar evenzeer bij emotionele verhalen zoals bij rouwjuwelen. Maatwerk is echter een uitgebreid proces van afspraken, prijsberekeningen en heen-en-weergemail en het kost me als kleine zelfstandige - die alles alleen doet - veel energie. Ik spendeer veel tijd achter mijn computer en dat is uiteraard niet waar mijn passie ligt.

​

Ik hoor ook regelmatig van potentiële klanten dat ze enorm fan zijn van wat ik doe - maar dat de drempel voor maatwerk nogal groot is. Want wat laat je net maken? De opties zijn letterlijk eindeloos en als ik de eeuwige twijfelaars mag geloven, is dit een kleine catastrofe. Bovendien heeft niet iedereen zin noch nood aan maatwerk dat vaak toch 8 à 10 weken in beslag neemt. Ze zijn vooral op zoek naar een tijdloos, elegant ontwerp waarvan ze weten dat het duurzaam en kwalitatief is én ze snel in handen hebben. 

​

Ik ging met deze feedback aan de slag en ontwikkelde deze mini-collectie Winter's Gold. Een collectie van negen mijlpaalringen, volledig in thema (Salt & Pepper) diamant. Deze collectie is voortaan op afspraak te bezichtigen en de collectiestukken kunnen na een eventuele aanpassing van ringmaat opgehaald worden in Villa Lambert. Alle ontwerpen zijn ook uitermate geschikt voor semi-maatwerk en kunnen aangepast worden met eventueel andere edelstenen (mits dezelfde slijpvormen en formaten) en in een andere kleur goud.

​

Het maken van deze collectie bezorgde mij ontzettend veel plezier en ik stel deze dus ook met bijzonder veel trots voor. En het smaakt naar meer! Het kriebelt al voor een volgende collectie, hou dus mijn website & Instagram account zeker in de gaten.

​

​

Plan een collectie visit in!

Kom de collectie bewonderen en kies jouw favoriete ontwerp tijdens een afspraak in mijn atelier. ​

 

De collectiestukken zijn onmiddellijk beschikbaar om op te halen. Indien het stuk van jouw voorkeur al verkocht is, kan deze op bestelling bijgemaakt worden op de juiste ringmaat. De aflevertermijn bedraagt dan 4 tot 6 weken.

​

​

Prijsklasse: €1000 - 2000

​

​

​

​

​

​

bottom of page