DIENSTEN

op afspraak

01.

HERSTELLINGEN

Voor het herstellen, aanpassen of het oppoetsen van juwelen ontvang ik klanten op afspraak.

 

Ik ben ervaren in het herstellen/verstellen van ringen, kettingen, armbandjes, oorbellen,... in zilver of goud. Fantasiejuwelen worden doorgaans niet hersteld omdat ik geen succesvolle herstelling kan garanderen. In geval van grote emotionele waarde ben ik steeds bereid te kijken wat ik kan doen.

Indien je een juweel wil laten herstellen maak je een afspraak en stuur je enkele foto's door van het te herstellen juweel.

INKOOP OUD GOUD

 

Ik koop zowel oude juwelen (al dan niet met edelstenen), als tandgoud, munten, penningen,... van je over. Elk stuk wordt getest en gewogen en een eerlijke inkoopprijs voor bepaald. Dit gebeurt aan de hand van de actuele dagkoersen.

 

Voor de beste goudprijs verkoop je jouw oud goud liefst bij een ervaren goudsmid, want het is vaak uitkijken voor bedrog bij opkopers van oud goud. 

Als er bij jouw maatwerk project nog goud over is kan ik dit van je overkopen, dit bedrag kan je inzetten om het maakloon mee te betalen of kan overgeschreven worden op je bankrekening. 

02.

Dit zeggen anderen over mij

Ik ging bij Brenda voor een herstelling aan mijn ring en ook oorbellen.
Leuke ontvangst, zeer spontaan en sympathiek. De offerte was correct. De herstellingen zijn goed gedaan. Blij dat ik mijn ring terug kan aandoen. Heel tevreden.
Bedankt!

- Danielle

Volg mijn verhaal

op Instagram

  • Instagram
122-16-logo-nl.jpg
unnamed.jpg
auto.jpeg

info@brendakestemont.com

BTW BE0663944907

Eenmanszaak

© 2021  by Brenda Kestemont

Op afspraak @  Villa Lambert, te Ternat

Atelier - 1703, Schepdaal 

In het najaar van 2021 verhuist mijn atelier naar Lennik. Daar zullen ook alle afspraken doorgaan. Nog even geduld...