top of page

DIENSTEN

op afspraak

01.

HERSTELLINGEN

Voor het herstellen, aanpassen of het oppoetsen van juwelen ontvang ik klanten op afspraak.

 

Ik ben ervaren in het herstellen/verstellen van ringen, kettingen, armbandjes, oorbellen,... in goud. Zilveren juwelen en fantasiejuwelen herstel ik doorgaans niet omdat ik je geen succesvolle herstelling kan garanderen. In geval van grote emotionele waarde ben ik wel steeds bereid te kijken wat ik kan doen.

Als je een juweel wil laten herstellen maak je een afspraak en stuur je enkele foto's door van het te herstellen juweel naar hallo@brendakestemont.com. Ik bekijk graag eerst of ik je wel verder kan helpen, zo bespaar ik je een onnodig trip naar mijn atelier.

INKOOP OUD GOUD

 

Ik koop zowel oude juwelen (al dan niet met edelstenen), als tandgoud, munten, penningen,... van je over. Elk stuk wordt getest en gewogen en een eerlijke inkoopprijs voor bepaald. Dit gebeurt aan de hand van de actuele dagkoersen.

 

Als je oud goud wil verkopen stuur je eerst een mailtje naar hallo@brendakestemont.com met enkele foto's van de juwelen die je wenst te verkopen, vervolgens plannen we een afspraak in om de juwelen te testen en wegen.

02.

Dit zeggen anderen over mij

Ik ging bij Brenda voor een herstelling aan mijn ring en ook oorbellen.
Leuke ontvangst, zeer spontaan en sympathiek. De offerte was correct. De herstellingen zijn goed gedaan. Blij dat ik mijn ring terug kan aandoen. Heel tevreden.
Bedankt!

- Danielle
bottom of page