top of page
DSC00309.jpg

Herstellingen,
aanpassingen

Voor het herstellen, aanpassen of het oppoetsen van juwelen ontvangt Brenda jou op afspraak in haar atelier te Lennik.

 

Brenda heeft 9 jaar ervaring met het herstellen/verstellen van ringen, kettingen, armbandjes, oorbellen,... in goud. Met zilveren juwelen en fantasiejuwelen kan je hier niet terecht, omdat een succesvolle herstelling in deze materialen niet gegarandeerd kan worden. 

Als je een juweel wil laten herstellen of aanpassen maak je een afspraak en stuur je enkele foto's door van het te herstellen juweel naar hallo@brendakestemont.com. Brenda beoordeelt aan de hand van deze informatie graag of ze jou verder kan helpen, zo word je gespaard van een eventueel onnodige trip naar het atelier.

Met Brenda werken is echt een plezier: een leuke afspraak om alles te overlopen, de mogelijkheid om verschillende keuzes (én in verschillende prijsklasses) te overlopen en dan... een pracht van een resultaat. Of het nu gaat over een kleine herstelling, het laten herleven van een 70's zilveren armband of het maken van een volledig nieuwe ring: alles werd met hart en ziel gedaan en het resultaat is ontzettend mooi. Dank je wel, Brenda, wat ben ik blij dat ik koos voor jouw talent en kunde.

Kristien Lindemans

bottom of page