top of page
Untitled_Artwork 27.png
DSC07205-2.jpg

Samen zetten we jouw verhaal om in een tijdloos en duurzaam juweel. 

In de hectiek van het leven staan we vaak niet voldoende stil bij onze prestaties. Moeilijke periodes die we hebben overleefd of inspanningen die ons bloed, zweet en tranen gekost hebben ... we nemen ze maar al te vaak als vanzelfsprekend.

Ik wil jou hiervan bewust maken, zodat je jezelf meer gaat waarderen. Investeren in een tijdloos en duurzaam juweel, dat is investeren in jezelf. Want wanneer je die mijlpalen vereeuwigt met een juweel, dan blijven het tastbare herinnering aan alles wat je al bereikt hebt. Een constante reminder: 'ik ben waardevol'.

 

Als jij wil investeren in jezelf en samen met mij jouw mijlpaaljuweel wil ontwerpen, dan kan je een afspraak maken via mijn online boekingssysteem

SoulStudio Brenda Kestemont-117.jpg

Hoe kan ik je helpen?

01.

MAATWERK OP AFSPRAAK

Een handgemaakt juweel dat gericht is op kwaliteit, al dan niet gemaakt van oud goud met emotionele waarde, dat geef je door van generatie op generatie.

 

 

 

 

HERSTELLINGEN &
INKOOP OUD GOUD

Wil je je eigen juwelen laten herstellen of verstellen? Of denk je er aan om oude sieraden te verkopen?

Ik help jou graag verder.

02.

CADEAUBON​

 

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Laat de bon bij je thuis toekomen en personaliseer het kaartje zelf met een leuke boodschap!

03.

EEN MINIMALISTISCH JUWEEL

Een tijdloos ontwerp,

Een juweel hoeft niet extravagant of gecompliceerd te zijn, om uniek te zijn. 

 

Elk stuk kan in 18kt geel, roos of wit goud gemaakt worden. Achter de keuze van de edelsteen kan een diepere betekenis schuilen. De vormgeving van het metaal is volledig naar wens aanpasbaar. De toevoeging van een persoonlijke gravure, vingerafdruk, moedermelk, as van een overleden dierbare zijn extra mogelijkheden.

 

Het is deze unieke samenstelling dat een juweel persoonlijk maakt, tijdloos en authentiek in zijn eenvoud.

DSC00060.jpg
IMG_6526.JPG

vakmanschap

KWALITEIT EN

Mijn juwelen maak ik volgens de traditionele methode van de edelsmeedkunst in eigen atelier. Elk stuk is uniek en wordt ontworpen om generaties te overleven.

Persoonlijke en laagdrempelige communicatie staat centraal. Ik ontvang je in mijn atelier bij me thuis, niet in een afstandelijke of intimiderende juwelierszaak.  

 

Tijdens een afspraak begeleid ik je door de - misschien wat - verwarrende wereld van goud en diamanten. Wanneer je bij me buitenstapt weet je eindelijk wat karaat betekent en wat het verschil is met carat, en nog zo veel meer.

Als je met mij samenwerkt ondersteun je bovendien een kleine ondernemer, diens hart bij elke bestelling nog steeds een sprongetje maakt. Jij zorgt ervoor dat ik elke dag kan doen wat ik vol overgave doe.  

DSC04709.jpg

HET WOUD VAN GOUD

mijn blog

Ben je benieuwd naar hoe je de perfecte verlovingsring uitkiest? Hoe je jouw oude juwelen een tweede leven geeft? Wat de belangrijkste voordelen zijn van maatwerk? Ga naar mijn blog en kom het allemaal te weten.

Dit zeggen anderen over mij

Goudsmid Brenda Kestemont heeft de trouwringen voor mijn echtgenoot en mijzelf ontworpen.

 

Tijdens ons bezoek aan haar atelier, heeft zij precies begrepen wat voor ring mijn echtgenoot in gedachten had, hoewel hij enkel kon beschrijven wat hij niet wilde. Mijn ring heeft ze ontworpen aan de hand van het edelsteentje dat we kozen. Het resultaat was exact wat we wilden.


We raden Goudsmid Brenda Kestemont echt aan!
Dankjewel Brenda!

- Lies & Joris
trouwringen Lies Joris1.jpg
bottom of page