Samen vertalen we jouw verhaal naar een tijdloos, uniek juweel. 

Vind jij het, net als ik, ook zo'n zonde dat we in de rush van het dagelijks leven niet genoeg stilstaan bij onze prestaties en/of tegenslagen die we overwonnen? Soms lijken ze gewoon verloren te gaan in de grote brij aan herinneringen of worden ze maar vanzelfsprekend genomen. 

 

Wil jij je mijlpalen vereeuwigen met een uniek juweel, zodat het tastbare ankerpunten worden in je leven? Wil jij jezelf én jouw prestaties meer waarderen? Of wil je misschien je partner laten weten dat je haar waardeert voor alles wat ze doet?  Dan kan ik jou helpen.

 

We gaan samen aan de slag om een juweel te ontwerpen dat perfect bij jou en je verhaal past. Want een op maat gemaakt juweel waar je een stukje levensverhaal in verweeft, is uniek en daardoor van onschatbare waarde. 

 

Met een op maat gemaakt juweel koester je herinneringen en misschien geef je ze wel door op de volgende generatie, waar jouw verhaal dan nog jaren verder leeft.

 

 Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

TIMELESS JEWELRY

MEANT TO LAST 

A LIFETIME

Hoe kan ik je helpen?

01.

MAATWERK OP AFSPRAAK

Een juweel especially for you, al dan niet gemaakt van oud goud met emotionele waarde, dat bedoeld is om generaties te overleven.

 

 

 

 

HERSTELLINGEN &
INKOOP OUD GOUD

Herstellingen of verstellingen van eigen juwelen?

Verkoop van oude sieraden die liggen te verstoffen?

Ik help jou graag verder.

02.

CADEAUBON​

 

Verras iemand met een cadeaubon. Laat de bon bij je thuis toekomen en personaliseer het kaartje zelf met een leuke boodschap!

03.

EEN MINIMALISTISCH JUWEEL

Een tijdloos ontwerp,

Een juweel hoeft niet extravagant of gecompliceerd te zijn, om uniek te zijn. 

 

Elk stuk kan in 18kt geel, roos of wit goud gemaakt worden. Achter de keuze van de edelsteen kan een diepere betekenis schuilen. De vormgeving van het metaal zijn volledig naar wens aanpasbaar. De toevoeging van een persoonlijke gravure, vingerafdruk, as van een overleden dierbare zijn extra mogelijkheden.

 

Het is deze unieke samenstelling dat een juweel persoonlijk maakt, tijdloos en authentiek in zijn eenvoud.

vakmanschap

KWALITEIT EN

Mijn juwelen worden volgens de traditionele methode van de edelsmeedkunst gemaakt in eigen atelier. Elk stuk is uniek en ontworpen om generaties te overleven.

Persoonlijke en laagdrempelige communicatie staat centraal. Ik ontvang je bij me thuis, niet in een afstandelijke of intimiderende juwelierszaak. 

 

Tijdens een afspraak begeleid ik je door de verwarrende wereld van goud en diamanten. Wanneer je bij me buitenstapt weet je eindelijk wat karaat betekent en wat het verschil is met carat, en nog zo veel meer.

Als je met mij samenwerkt ondersteun je een kleine ondernemer, diens hart bij elke bestelling een sprongetje maakt. Jij zorgt ervoor dat ik elke dag kan doen wat ik vol overgave doe.  

Dit zeggen anderen over mij

Goudsmid Brenda Kestemont heeft de trouwringen voor mijn echtgenoot en mijzelf ontworpen.

 

Tijdens ons bezoek aan haar atelier, heeft zij precies begrepen wat voor ring mijn echtgenoot in gedachten had, hoewel hij enkel kon beschrijven wat hij niet wilde. Mijn ring heeft ze ontworpen aan de hand van het edelsteentje dat we kozen. Het resultaat was exact wat we wilden.


We raden Goudsmid Brenda Kestemont echt aan!
Dankjewel Brenda!

- Lies & Joris

mijn blog

HET WOUD VAN GOUD

Via deze weg hoop ik je wegwijs te maken in de ongekende wereld van goud & edelstenen. 

Volg mijn verhaal

op Instagram

  • Instagram